werken bij boel

BOEL wordt gerund door een mooie club enthousiastelingen met een passie voor gastvrijheid, lachen en hard werken. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen voor op de vloer, in de keuken of op de banen. Check hieronder onze vacatures.

onZe vacaTures

BOEL zoekt een zelfstandig werkend kok om het keukenteam compleet te maken. Wij zijn begonnen aan dit avonutuur vanuit een passie voor gastvrijheid, lachen en omdat we geloven dat een zaak als BOEL een plek verdient in Groningen. We zoeken een zelfstandig werkend kok die daar zijn steentje aan bij wil dragen. Die het concept begrijpt en het vanuit zijn of haar eigen expertise beter kan maken. Die houdt van hard werken en lol maken en die bovendien ook nog eens knettergoed kan koken.

Reageer dus als

  • Streetfood he-le-maal je ding is
  • Je graag met een Josper werkt
  • Je niet bang bent voor een nieuw op te starten concept
  • Je een boel van je eigen creativiteit kwijt wilt

Solliciteren kan per mail (info@boelgroningen.nl), via de ouderwetse post (Nieuwe Ebbingestraat 163, 9715BC in Groningen) of bel en maak direct een afspraak met Bart (050 785 3455).

BOEL zoekt een keukenhulp om het keukenteam compleet te maken. Wij zijn begonnen aan dit avonutuur vanuit een passie voor gastvrijheid, lachen en omdat we geloven dat een zaak als BOEL een plek verdient in Groningen. We zoeken een keukenhulp die daar zijn steentje aan bij wil dragen. Die het concept begrijpt en het vanuit zijn of haar eigen expertise beter kan maken. Die houdt van hard werken en lol maken en die bovendien ook nog eens knettergoed kan koken.

Reageer dus als

  • Je van lachen en hard werken houdt
  • Je in een team wilt werken dat veel vrijheid heeft
  • Je beschikbaar bent voor 2 a 3 avonddiensten in de week

Solliciteren kan per mail (info@boelgroningen.nl), via de ouderwetse post (Nieuwe Ebbingestraat 163, 9715BC in Groningen) of bel en maak direct een afspraak met Bart (050 785 3455).

Heb jij het idee dat we jouw talent enorm aan het mislopen zijn en heb jij altijd al willen werken in een team van mooie enthousiastelingen met een passie voor gastvrijheid en lachen maar zie je de vacature die jou op het lijf is geschreven er niet tussen staan?

No worries. Het staat je altijd vrij om een open sollicitatie te sturen. Leg daarin uit wie je bent, wat je doet, waarom je graag bij BOEL wilt werken, hoeveel uren per week je beschikbaar bent en wat je wilt gaan verdienen.

Solliciteren kan per mail (info@boelgroningen.nl), via de ouderwetse post (Nieuwe Ebbingestraat 163, 9715BC in Groningen), per video op Youtube, door een spraakberichtje te sturen naar onze WhatsApp (06 4148 1043) of bel en maak direct een afspraak met Bart (050 785 3455).