werken bij boel

BOEL wordt gerund door een mooie club enthousiastelingen met een passie voor gastvrijheid, lachen en hard werken. Wij zijn altijd op zoek naar horecatoppers voor op de vloer, in de keuken of op de banen. Check hieronder onze vacatures.

onZe vacaTures

Heb jij het idee dat we jouw talent enorm aan het mislopen zijn en heb jij altijd al willen werken in een team van mooie enthousiastelingen met een passie voor gastvrijheid en lachen maar zie je de vacature die jou op het lijf is geschreven er niet tussen staan?

No worries. Het staat je altijd vrij om een open sollicitatie te sturen. Leg daarin uit wie je bent, wat je doet, waarom je graag bij BOEL wilt werken, hoeveel uren per week je beschikbaar bent en wat je wilt gaan verdienen.

Solliciteren kan per mail (info@boelgroningen.nl), via de ouderwetse post (Nieuwe Ebbingestraat 163, 9715BC in Groningen), per video op Youtube, door een spraakberichtje te sturen naar onze WhatsApp (06 4148 1043) of bel en maak direct een afspraak met Bas of Jessica (050 785 3455).