Het leukste vrijgezellenfeest van Groningen

Wil je wel eens iets anders dan paintballen en steengrillen? Nog even lekker lolbroeken voor die vriend of vriendin gaat trouwen? Trek die aanstaande bruid of bruidegom dan mee naar BOEL! Bij ons kun je met al je vrienden heerlijk jeu-de-boulen. Cocktail of speciaalbiertje in je hand, blote voeten in het zand en throw die balls.

de idealE plek voor vRijgezelleNfeestjes hebben we geMerkt

– Jetse de Vries –

ontvaNg informatie voor jouw vrijgezellenfeest

Benieuwd naar de kosten & mogelijkheden? Vraag vrijblijvend naar informatie over de banen!

  • DD dash MM dash JJJJ

Unieke locatie

Aan de rand van het noorderplantsoen in Groninen staat de tofste bar van Nederland: je kunt er overdekt jeu-de-boulen, borrelen en eten. We hebben veel banen, veel ruimte en veel mogelijkheden. Kijk hier voor onze meer informatie over onze arrangementen!

Een boel mogelijkheden

Een bachelorparty bij BOEL is natuurlijk een succes. Heerlijk een avondje ballen gooien in het zand. Een beetje competitief. En de vrijgezel verliest sowieso. Wij kunnen jullie avond compleet verzorgen. Er is een foodcourt met een uitgebreide menukaart en er zijn volop drankjes.

Goeie service

Een goeie service heb je bij jeu de boules niet nodig. Je kunt gewoon lekker gooien. Maar omdat we niet verwachten dat je je eigen ballen meeneemt, hebben wij die natuurlijk voor je klaarliggen. Dat is nog eens service.

Regels tijdens het uitje

Jeu de boules heeft natuurlijk officiële spelregels, je vindt ze hier. Maar bij BOEL mag je je tijdens het spel je eigen regels volgen hoor. Vals spelen en zelf regels verzinnen hoort erbij. Zolang die bachelor maar verliest.

Speciaalbier en cocktails

Boulen doe je altijd met een drankje in je hand. In Frankrijk betekent dat: glas rode wijn in de linkerhand, jeu-deboulesbal in de rechter. Uiteraard schenken wij in Groningen ook de beste rode wijn, maar daarnaast hebben we bier en speciaalbier van de tap en op fles. Om het feestje helemaal af te maken mixen wij ter plaatse jouw favoriete cocktail.

Goed eten

Van bewegen krijg je naast veel dorst ook veel trek, zeker met een vrijgezel in je midden. Daarom hebben wij een goeie keuken en een nog veel betere kok. Hij maakt heerlijk eten voor een onvergetelijke avond. Zo kun je even lekker ballen, lekker eten en nog meer ballen.

Het idee

Wij zijn vijf vrienden met een passie voor lachen en boulen. Daarnaast houden we van horeca en een heleboel ouwehoeren. Na een mooi evenement in het Stadspark vonden we dat een overdekte jeu-de-boulesbar het enige was wat Groningen als stad nog miste. Daarom startten we BOEL.

Reserveer nu je baan!

Wacht niet langer met het plannen van dat vrijgezellenfeest. Contact ons en vertel ons je plannen en je wensen. Wij denken met je mee en zorgen voor een hilarisch avondje jeu de boules.

we’re having a ball

HashTag boelgroningen

is de groep kleiner dan 10 personen?

Reserveer je baan