Een originele plek om te vergaderen

Die saaie beleidsstukken kun je toch net zo goed aftikken met je voeten in het zand? Neem je collega’s mee voor een alternatieve vergadering. Overleg, bespreek en hak knopen door aan de rand van een jeu-de-boulesbaan. Loopt de meeting vast? Schuurt het overleg een beetje? Dan pak je gewoon de boules en trek je de boel weer uit het slop.

RusTig en actieF verGaderen op een pRachtig plekJe

– Dirk Manjouw –

Krijg meer informatie

Benieuwd naar de kosten & mogelijkheden? Vraag naar meer informatie over de banen!

  • DD dash MM dash JJJJ

UITSTEKENDE VERGADERLOCATIE

Aan de rand van het noorderplantsoen in Groningen staat de tofste bar van Nederland: je kunt er overdekt jeu-de-boulen, borrelen en eten. We hebben veel banen, veel ruimte om te vergaderen en veel mogelijkheden. Kijk hier voor onze meer informatie over onze arrangementen!

EEN BOEL MOGELIJKHEDEN

Een meeting bij BOEL is natuurlijk een succes. Heerlijk een ochtendje ballen gooien in het zand. Een beetje competitief, zodat je je agendapunt erdoor kunt drukken. Wij kunnen jullie dag ook helemaal verzorgen. We bieden tijdens vergaderingen ontbijt, lunch, onbeperkt koffie, thee, fris en fruit aan en denken graag mee in jullie wensen. Diner kan in ons restaurant. Bekijk daarvoor onze uitgebreide menukaarten er zijn volop drankjes.

GOEIE SERVICE

Een goeie service heb je bij jeu de boules niet nodig. Je kunt gewoon lekker gooien. Maar omdat we niet verwachten dat je je eigen ballen meeneemt, hebben wij die natuurlijk voor je klaarliggen. Dat is nog eens service.

REGELS TIJDENS DE VERGADERING

Jeu de boules heeft natuurlijk officiële spelregels, je vindt ze hier. Maar bij BOEL mag je je tijdens het spel je eigen regels volgen hoor. Vals spelen en zelf regels verzinnen hoort erbij. Laat tijdens de vergadering je collega maar weer netjes uitspreken, zoals dat hoort.

SPECIAALBIER & COCKTAILS

Boulen doe je altijd met een drankje in je hand. In Frankrijk betekent dat: glas rode wijn in de linkerhand, jeu-deboulesbal in de rechter. Uiteraard schenken wij in Groningen ook de beste rode wijn, maar daarnaast hebben we bier en speciaalbier van de tap en op fles. Om die alternatieve vergadering helemaal af te maken mixen wij ter plaatse jouw favoriete cocktail.

GOED ETEN

Van bewegen krijg je naast veel dorst ook veel trek, zeker na zo’n langdradig overleg. Daarom hebben wij een goeie keuken en een nog veel betere kok. Hij maakt heerlijk eten voor een onvergetelijke avond. Zo kun je even lekker ballen, lekker eten en nog meer ballen.

HET IDEE ACHTER BOEL

Wij zijn vijf vrienden met een passie voor lachen en boulen. Daarnaast houden we van horeca en een heleboel ouwehoeren. Na een mooi evenement in het Stadspark vonden we dat een overdekte jeu-de-boulesbar het enige was wat Groningen als stad nog miste. Daarom startten we BOEL.

RESERVEER NU JE BAAN!

Wacht niet langer met het plannen van die bijeenkomst. Contact ons en vertel ons je plannen en je wensen. Wij denken met je mee en zorgen voor een perfect middagje jeu de boules.

we’re having a ball

HashTag boelgroningen

is de groep kleiner dan 10 personen?

Reserveer je baan