welkom bij boel in groningen

BOEL is opgericht door & voor vrienden. Een plek waar je met een groep een mooie tijd hebt of waar je in je eentje naar toe gaat om een partijtje te boulen tegen een onbekende (om er vervolgens jaren later mee te gaan trouwen. Zou een goed verhaal zijn voor onze marketing #boelliefde)

jEu-de-bouLesbaR

boulen, borrelen en lekker eten

BOEL is een jeu-de-boulesbar. Dus naast professionele jeu-de-boulesbanen hebben we ook professionele bartenders, een professionele keuken met een professionele kok. Allemaal om te benadrukken dat het een serieuze BOEL is.

Reserveer een baantje

#boeLgRoninGen

wie zijn die lui van boel?

BOEL is opgericht door Peter, Lennart, Henk, Marc & Merijn. Vrienden met bovengemiddeld veel balgevoel en liefde voor horeca. En in BOEL komen een boel van hun dromen samen.

#boelGroningEn

waarom een jeu-de-boulesbar?

Niets leuker dan balletje gooien, beetje ouwehoeren, lekker drankje & hapje. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Laagdrempelig vermaak in de leukste jeu-de-boulesbar van Groningen-Nederland-Europa-de wereld. Prima de luxe!

Reserveer een baantje

we’re having a ball

HashTag boelgroningen

vergeet je niet een baan te reserveren?

Reserveer je baan

eeN boeL meNsen

boulen en eten met vrienden of collega’s

Bij ons kan een heleboel. Groot, klein, kort, lang, zakelijk, privé; de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom bij ons boulen! Personeelsfeest, Vrijgezellenfeest, Vrijmibo's, Teambuilding, Meetups, Verjaardag, Bruiloft, Jouw evenement?

Ontdek de mogelijkheden