Het leukste groepsuitje in de regio

Een leuk groepsuitje met vrienden? Iets vieren met je schoonfamilie? Op stap met studiegenoten? Even eruit met je voetbalteam? Een keer iets anders met de kookclub? Of gewoon ballen gooien met een zooitje ongeregeld? Het kan allemaal bij BOEL in Groningen.

Zeer geschiKt uitje vooR met de faMilie

– Aad de Keuning –

Ontvang informatie voor jouw uitje

Benieuwd naar de kosten & mogelijkheden? Vraag vrijblijvend naar informatie over de banen!

  • DD dash MM dash JJJJ

Leuk groepsuitje, hoor!

Dankjewel. Wij zijn vijf vrienden met een passie voor lachen en boulen. Daarnaast houden we van horeca en een heleboel ouwehoeren. Na een mooi evenement in het Stadspark vonden we dat een overdekte jeu-de-boulesbar het enige was wat Groningen als stad nog miste. Daarom startten we BOEL.

Goed bereikbaar

Aan de rand van het noorderplantsoen in Groninen staat de tofste bar van Nederland: je kunt er overdekt jeu-de-boulen, borrelen en eten. We hebben veel banen, veel ruimte en veel mogelijkheden. Kijk hier voor onze meer informatie over onze arrangementen!

Een boel mogelijkheden

Een groepsuitje bij BOEL is natuurlijk een succes. Heerlijk een avondje ballen gooien in het zand. Een beetje competitief, want dat is leuk. Wij kunnen jullie avond compleet verzorgen. Er is een foodcourt met een uitgebreide menukaarten er zijn volop drankjes.

Regelen wij, natuurlijk

Een goeie service heb je bij jeu de boules niet nodig. Je kunt gewoon lekker gooien. Maar omdat we
niet verwachten dat je je eigen ballen meeneemt, hebben wij die natuurlijk voor je klaarliggen. Dat is nog eens service.

Regels tijdens het uitje

Jeu de boules heeft natuurlijk officiële spelregels, je vindt ze hier. Maar bij BOEL mag je je tijdens het spel je eigen regels volgen hoor. Vals spelen en zelf regels verzinnen hoort erbij. Je moet die vervelende oom, die arrogante spits of die betweterige vriendin natuurlijk wel een lesje kunnen leren.

Speciaalbier en cocktails

Boulen doe je altijd met een drankje in je hand. In Frankrijk betekent dat: glas rode wijn in de linkerhand, jeu-deboulesbal in de rechter. Uiteraard schenken wij in Groningen ook de beste rode wijn, maar daarnaast hebben we bier en speciaalbier van de tap en op fles. Om een leuk groepsuitje helemaal af te maken mixen wij ter plaatse jouw favoriete cocktail.

Goed eten

Van bewegen krijg je naast veel dorst ook veel trek. Daarom hebben wij een goeie keuken en een nog veel betere kok. Hij maakt heerlijk eten voor een onvergetelijke avond. Zo kun je even lekker ballen, lekker eten en nog meer ballen.

Reserveer nu je baan!

Wacht niet langer met het plannen van dat feestje. Contact ons en vertel ons je plannen en je wensen. Wij denken met je mee en zorgen voor een hilarisch avondje jeu de boules.

we’re having a ball

HashTag boelgroningen

is de groep kleiner dan 10 personen?

Reserveer je baan