Het tofste bedrijfsuitje in town

Of het nu om een vrijdagmiddagborrel, de opening van een nieuw beursjaar, de ontgroening van een collega of de fuif vanwege een nieuwe printer gaat: bij Boel ben je met je collega’s op de juiste plek. Reserveer van achter je bureau of vanaf het personeelstoilet even twee baantjes, schraap die werkvloer leeg en kom lekker boelen in Groningen.

PeRect personeelsfeest voor leKker ouweHoeren met colleGa's

– Marco Lampers –

ontvang informatie voor jouw bedrijfsuitje

Benieuwd naar de kosten & mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie om jouw bedrijfsfeest te plannen!

  • DD dash MM dash JJJJ

Goeie plek

Aan de rand van het noorderplantsoen in Groninen staat de tofste bar van Nederland: je kunt er overdekt jeu-de-boulen, borrelen en eten. We hebben veel banen, veel ruimte en veel mogelijkheden. Kijk hier voor onze meer informatie over onze arrangementen voor personeelsfeesten!

Compleet personeelsuitje

Een personeelsuitje bij BOEL is natuurlijk een succes. Heerlijk een avond of een middag ballen gooien in het zand. Een actief uitje, beetje competitief, zodat je ook de directeur eens op z’n nummer kan zetten. Wij kunnen jullie borrel compleet verzorgen. Er is een foodcourt met een uitgebreide menukaart en er zijn volop drankjes.

Bij de borrel mag alles

Jeu de boules heeft natuurlijk officiële spelregels, je vindt ze hier. Maar bij BOEL mag je je tijdens het spel je eigen regels volgen hoor. Vals spelen en zelf regels verzinnen hoort erbij. Zo hoeft niemand zich op maandagochtend te schamen.

Goeie service

Een goeie service heb je bij jeu de boules niet nodig. Je kunt gewoon lekker gooien. Maar omdat we
niet verwachten dat je je eigen ballen meeneemt, hebben wij die natuurlijk voor je klaarliggen. Dat is nog eens service.

Speciaalbier en cocktails

Boulen doe je altijd met een drankje in je hand. In Frankrijk betekent dat: glas rode wijn in de linkerhand, jeu-de-boulesbal in de rechter. Uiteraard schenken wij in Groningen ook de beste rode wijn, maar daarnaast hebben we bier en speciaalbier van de tap en op fles. Om de borrel met collega’s helemaal af te maken, mixen wij ter plaatse jouw favoriete cocktail.

Beter dan de bedrijfskantine

Van bewegen krijg je naast veel dorst ook veel trek, zeker na een dag werken. Daarom hebben wij een goeie keuken en een nog veel betere kok. Hij maakt heerlijk eten voor een onvergetelijke avond. Zo kun je even lekker ballen, lekker eten en nog meer ballen.

Wie heeft dit bedacht?

Wij zijn vijf vrienden met een passie voor lachen en boulen. Daarnaast houden we van horeca en een heleboel ouwehoeren. Na een mooi evenement in het Stadspark vonden we dat een overdekte jeu-de-boulesbar het enige was wat Groningen als stad nog miste. Daarom startten we BOEL.

Kom bij ons gooien!

Wacht niet langer met het plannen van die vrijmiboel. Contact ons en vertel ons je plannen en je wensen. Wij denken met je mee en zorgen voor een perfect georganiseerde jeu-de-borrel.

 

we’re having a ball

HashTag boelgroningen

is de groep kleiner dan 10 personen?

Reserveer je baan